• Alminde-Viuf Fællesskole

ALMINDE-VIUF FÆLLESSKOLE - FREMTIDENS KOMPETENCER - VORES SKOLE

2.a og 2.b har fremstillet en flygtningelejr

Nyhed billede
Øverste foto er hentet i Røde Kors' informationsmateriale.
Nederste foto viser eleverne produkt. Som det ses af
sammenstillingen af de to fotos, har eleverne opnået
en god forståelse for de faktiske forhold.
    Liselotte W. Jørgensen den 01-11-2017

Kære forældre,

Måske overvejer du at skrive dit barn op i en folkeskole, eller måske går dit barn allerede i en af Kolding Kommunes folkeskoler?

Uanset hvad din situation er, vil vi meget gerne fortælle dig, at folkeskolerne i Kolding Kommune er gode. Faktisk så gode, at de i flere målinger scorer over landsgennemsnit. Blandt andet inden for trivsel og faglighed.

For at give jer den bedste information om folkeskolerne her i Kolding Kommune, har vi lavet en ny hjemmeside, der samler tal/fakta, billeder og videoer om folkeskolernes hverdag.

På hjemmesiden finder du også en kortsøgning, så du nemt kan finde din lokale folkeskole.

Besøg www.danmarksbedstefolkeskole.nu og bliv klogere på Kolding Kommunes folkeskoler.

Lars Hende Svenson

Skolechef i Kolding Kommune